Opel specijalna servisna ponuda COVID-19

Naša vozila karakterišu izvrsne performanse i kvalitet. Da bi to i dalje zadržali, preporučujemo svim vozačima da redovno pregledaju svoj Opel kako bi ga održali u besprekornom tehničkom stanju koristeći originalne Opelove delove i Opelove tehnologije. Pogledajte naše ponude i saznajte o uslugama koje pruža Opel. Za ponude prilagođene vašem automobilu obratite se odabranom Opel dileru.

Opel specijalna servisna ponuda COVID-19

U cilju sprečavanja širenja virusa i očuvanja stanja naših klijenata i zaposlenih, Opel servisi su uvele različite procedure.

TEHNIČKI PREGLED

Verovatno ste primetili da se približava vreme za sledeći tehnički pregled vašeg Opela. Prepustite Opelovim stručnjacima da ga obave kod vašeg dilera i poštedite sebe putovanja od tehničkog pregleda do radionice zbog naknadnih popravki!

OPELOVI ORIGINALNI DELOVI

Originalni Opelovi delovi uvek su dobar izbor. Korišćenje originalnih Opelovih delova razvijenih od strane Opelovih inženjera s Opelovom tehnologijom osigurava da će vaš Opel biti onakav kakav je prvobitno dizajniran.

PROVERA ZDRAVLJA VOZILA

Opel ima 97 tačaka važnih za bezbednost i pouzdanost automobila. Našem stručnjaku iz Opela potrebno je samo 12 minuta da ih vizuelno proveri i izda neobavezujući elektronski izveštaj o bezbednosnom statusu. Posetite odmah našeg Opel servis partnera radi vizuelne provere!

Opel program dodatne opreme

Bilo da se radi o dodatnm prostoru ili elementu premium stila, sigurno ćete pronaći pravi deo za vaše potrebe i ukuse među originalnom Opel-ovom dodatnom opremom. Učinite svoj Opel ugodnijim uz pomoć praktičnih rešenja originalne Opel-ove dodatne opreme.

OPEL NAVIGACIJSKE KARTE

Koristite moderni navigacioni sistem vašeg Opela za planiranje putovanja, štedite vreme i gorivo dolaskom pravo na odredište. Budite u toku s promenama i izbegavajte nepotrebne krugove: ažurirajte vaš navigacioni sistem.

UPUTSTVA ZA AUTOMOBILE I TEHNIČKE INFORMACIJE

Ovde ćete naći praktične informacije o Opelovim vozilima, uključujući i uputstva za upotrebu vozila i infozabavnih sistema