Opel specijalna servisna ponuda COVID-19


Mnogi od nas morali su da ostanu kod svojih kuća, međutim svi znamo da nam u brojnim slučajevima vozila mogu biti potrebna i da tokom ovog vremena mobilnost može biti od naročitog značaja. U skladu s trenutnim okolnostima, Opel servisi uveli su različite procedure izolacije, zaštite i higijene (uklljučujući dezinfekciju), kako prilikom uručivanja, tako i tokom popravke vozila.

U sadašnjoj situaciji Opelov myDigitalService program je veoma praktično rešenje koje eliminiše čekanje na servis. Čak i tokom vašeg odsustva, više od 30 stavki se proverava na vašem automobilu. S Opelovim programom myDigitalService vaš diler vas obaveštava o statusu vašeg vozila, pa čak šalje i video snimke potrebnih popravki koje možete da pogledate i odmah odobrite on-line. 


*Navedene mere/procedure su samo informativnog karaktera i odnose se na servise koji učestvuju u Opel servisnim ponudama. Za pojedinosti o konkretnim servisima, kao i o procedurama izolacije, zaštite i higijene (uključujući dezinfekciju), molimo obratite se svom Opel servisu.