PROVERA stanja VOZILA


Provera stanja Opel vozila osmišljena je tako da vam pruži sveobuhvatan uvid u stanje vašeg Opela. Na taj način možete biti sigurni da je vozilo u najboljem stanju, bez obzira na to kakvu vožnju planirate*. Naši iskusni tehničari obavljaju vizuelnu proveru za 12 minuta i izdaju elektronski izveštaj se detaljima o svim nalazima. Dobićete konkurentnu procenu svih potrebnih radova, a vi ćete sami odlučiti šta će se raditi i kada.


Jednostavan sistem saobraćajne svetlosne signalizacije precizno vam pokazuje koliko je bezbedan i ispravan svaki deo vašeg vozila, kao i sve preporučene stavke za narednu popravku ili zamenu.


Crvene stavke
Za ovu oblast se zahteva posebna pažnja. Može biti nezakonito i nebezbedno koristiti vozilo u ovakvom stanju. Sve što je označeno crvenom bojom zahteva hitnu popravku.


Žute stavke
Žuta boja pokazuje da nešto nije u redu. Servisni savetnik će se konsultovati sa vama o tome koliko je hitna popravka za ovakvu vrstu kvara. Rešite problem pre nego što se pogorša, jer tako možete uštedeti mnogo vremena i novca.


Zelene stavke
Dobre vesti. Zbog zelenih stavki ne treba da se brinete, bar do sledećeg servisa.


Iskusno osoblje kod vašeg dilera u potpunosti će vam razjasniti izveštaj i pomoći da, ako je to neophodno, odlučite koje radnje treba preduzeti.

Ako imate nalog na portalu myOpel, dobićete pregled nalaza u PDF formatu, a crvene i žute stavke biće istaknute kao podsetnici za servis, sa mogućnošću da na jednostavan način preko interneta rezervišete popravku kod izabranog dilera.


Odmah zakažite sastanak radi besplatne vizuelne provere u našim prostorijama i saznajte više o stanju svog vozila!* Rezultati obavljenih pregleda vozila temelje se isključivo na vizuelnom, površinskom pregledu vozila. Imajte na umu da skrivene nedostatke koji se ne mogu otkriti vizuelnim, površinskim pregledom, mogu otkriti samo celokupnim pregledom vozila (ako je to tehnički moguće). Pregled vozila koji je sproveo Opel diler odražava trenutno stanje automobila i diler neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu na automobilu koja se može dogoditi kasnije ili za bilo kakvu štetu nastalu usled mogućih oštećenja. U Opel dilerstvima koja učestvuju u programu, daje se sveobuhvatna slika stanje vašeg Opela. Na ovaj način možete biti sigurni da je vaše vozilo u vrhunskom stanju, bez obzira na to gde želite da putujete. Naši iskusni tehničari vrše vizuelni pregled u trajanju od 12 minuta i izdaju elektronski izveštaj o pronađenim rezultatima. Dobićete konkurentnu procenu radova koje treba obaviti, a v i ćete odlučiti šta i kada želite da uradite.