Šta je myOpel?

myOpel pomera vožnju Opela za jedan korak dalje. myOpel vam olakšava održavanje Opela, dostavlja vam individualne ponude savršeno prilagođene vašem Opelu, omogućava da pristupate OpelConnect funkcijama i još mnogo toga.
 

Kome je namenjena platforma myOpel?

Prilagođena usluga za naše kupce podrazumeva da je platforma myOpel savršena za sve one koji voze Opel.
 

Da li je platforma myOpel besplatna?

Da, platforma myOpel je besplatna i mogu je koristiti svi vozači Opela.
 

Kako da iskoristim myOpel na najbolji način?

Što bolje upoznamo vas i Opel koji vozite, bolje ćemo moći da vam prilagodimo svoje usluge i sadržaje. Potrebno je samo da svoje vozilo dodate u myOpel nalog, svoje podatke u odeljak „myProfile“, da izaberete preferiranog dilera pomoću lokatora dilera i da nam javite kako da kontaktiramo sa vama.
 

Gde mogu da pronađem Opelove ponude?

Naše ponude ćete pronaći na stranici „Pregled“ odmah nakon prijavljivanja. A ako ste nam dostavili informacije o svom vozilu i preferiranom dileru za servis, ponude koje ćete videti biće namenjene isključivo vama i vašem Opelu.
 

Gde mogu da iskoristim ove ponude?

Naše ponude možete iskoristiti kod svakog Opel servis partnera koji u njima učestvuje. U lokatoru dilera možete pronaći najbližu Opel radionicu i sačuvati je na svom profilu kao preferiranog dilera za servis.

Čemu služi servisni podsetnik?

Servisni podsetnik je alatka koja vas obaveštava ako ističe rok za neku predviđenu kontrolu za vaše vozilo. Kada se prijavite, upišite VIN oznaku (identifikacionu oznaku vozila) svog Opela, a mi ćemo vas obavestiti kada ističu rokovi vaših servisa.
 

Kako radi servisni podsetnik?

Potrebna nam je samo VIN oznaka (identifikaciona oznaka vozila) iz vaših dokumenata o vozilu. Nakon toga možemo da zaključimo kada je vašem Opelu potreban servis na osnovu toga kada je registrovan. Ako želite da aktivirate ovu uslugu, unesite VIN oznaku svog vozila kada ga dodajete u myOpel nalog. Proverite da li ste nam omogućili kontakt sa vama podešavanjem željenih postavki za kontakt u odeljku „myProfile“. 
 

Koliko često treba da servisiram svoje vozilo?

Svaki model ima drugačiji interval servisiranja, a u svom priručniku za vlasnike možete pronaći naše preporuke. Ako i dalje imate nedoumice, obratite se nekom Opel dileru i on će vam sa zadovoljstvom pomoći.

 

Za šta mogu da koristim servisni zahtev na mreži?

Ovu alatku na mreži možete koristiti za zakazivanje servisa kod nekog Opel servis partnera. Možete ga i unapred obavestiti o tome šta je potrebno vašem automobilu, kako bi uvek sve bilo spremno za vašu sledeću posetu. Vaš Opel servis partner će stupiti sa vama u kontakt čim dobije vaš zahtev za zakazivanje.
 

Kako mogu da dobijem zamenski priručnik za vlasnike za svoje vozilo?

Pozovite bilo kog Opel dilera i zatražite odeljenje za delove. Oni će naručiti zamenski priručnik umesto vas. Pored toga, objavili smo izbornik priručnika za vlasnike na vašem myOpel nalogu u odeljku „Priručnik za vlasnike“.
 

Gde mogu da kupim rezervne delove i dodatnu opremu, i po kojoj ceni?

Obratite se odeljenju za delove kod bilo kog Opel dilera i oni će vam pomoći da pronađete ono što vam je potrebno. Dodatnu opremu možete potražiti i u našem katalogu dodatne opreme. Veza ka katalogu se nalazi na stranici „Pregled“ odmah ispod vaših Opel ponuda.

Moram li da unesem sve podatke u svoj profil?

Molimo vas da u svoj profil unesete sve podatke.Što bolje upoznamo vas i Opel koji vozite, bolje ćemo moći da vam prilagodimo naše usluge i sadržaje.
 

Mogu li da registrujem više vozila?

Da, možete da registrujete najviše četiri vozila na jednom nalogu. Da biste otključali sve funkcionalnosti koje nudi myOpel, pri sledećoj poseti dileru zatražite da se potvrdi vaše vlasništvo nad vozilima.
 

Kako da promenim svoje podatke?

Podatke možete promeniti u odeljku „myProfile“, koji se nalazi u padajućem meniju odmah ispod vašeg korisničkog imena.
 

Zašto moram da unesem VIN oznaku?

Ako nam je poznata vaša VIN oznaka, možemo da vam prilagođavamo svoje usluge i ponude, jer na taj način dobijamo tačne informacije o vašem Opelu. Svoju identifikacionu oznaku vozila (VIN oznaku) pronaći ćete u vlasničkoj dokumentaciji. VIN oznaku možete pronaći i u vozilu na strani vozača, na mestu na kome se tabla sa instrumentima spaja sa vetrobranskim staklom, ili na delu dovratka na kome se nalazi reza brave na vratima.
 

Kako da promenim svoje podatke o vozilu?

Kada unesete VIN oznaku (identifikacionu oznaku vozila), veliki deo podataka se može izvesti iz naše baze podataka. Nema potrebe da trošite vreme na pregledanje dokumenata i unošenje podataka. Kada unesete VIN oznaku, pređite na odeljak „Podaci o vozilu“, u kojem ćete pronaći sve detalje o izabranom vozilu.

Nisam dobio/la e-poruku za aktiviranje. Kako da se prijavim?

Proverite da li se vaša e-poruka za aktiviranje naloga nalazi u direktorijumu za neželjenu poštu. Ako nije tamo, pokušajte da se prijavite i prikazaće vam se nekoliko opcija ispod polja za prijavljivanje, koje možete izabrati kako biste e-poruku za aktiviranje ponovo poslali u prijemno sanduče.
 

Izgubio/la sam ili zaboravio/la lozinku, kako da je resetujem?

Ukoliko ste zaboravili lozinku, možete definisati novu ako kliknete na dugme „Prijavljivanje“ na početnoj stranici, a zatim izaberete vezu „Zaboravljena lozinka“.
 

Kako da izbrišem svoj nalog sa platforme myOpel?

Nalog možete izbrisati u svakom trenutku, ali se nadamo da to nećete učiniti. Možete da izbrišete određene informacije iz odeljka „myProfile“, ili možete da deaktivirate ceo myOpel Web nalog. Da biste to uradili, u odeljku „myProfile“ kliknite na dugme „Otkazivanje pretplate na myOpel Web“ i potvrdite ovu radnju. Deaktiviranjem naloga neće se promeniti vaše izabrane postavke za komunikaciju. Ako više ne želite da kontaktiramo sa vama, ažurirajte svoje željene postavke za komunikaciju pre nego što izaberete opciju „Otkazivanje pretplate na myOpel Web“.
Ako otkažete pretplatu na myOpel Web, nalozi za myOpel App i – ako je primenjivo – OpelConnect neće biti izbrisani. Da biste uklonili ili deaktivirali nalog za myOpel App i/ili OpelConnect, direktno se prijavite pomoću istih akreditiva i pratite uputstva za odgovarajuću platformu.
Da biste trajno izbrisali svoj nalog i sve povezane podatke, pošaljite e-poruku sa zahtevom na adresu privacyrights-opel@mpsa.com.

 

Bio/la sam član na prethodnom myOpel portalu. Hoće li i dalje da važe moji stari podaci za prijavljivanje?

Da. Preneli smo vaš nalog i podatke za prijavljivanje na novi myOpel portal, stoga se i dalje možete prijavljivati na uobičajeni način. Od vas će se možda zatražiti da definišete novu lozinku, jer smo ažurirali svoja bezbednosna pravila.
 

Šta će se desiti ako promenim adresu e-pošte, ili ako više nemam pristup nalogu za e-poštu na kome sam ranije bio/la registrovan?

Ako imate novu adresu e-pošte ili ako ne možete da pristupite ranijoj adresi e-pošte, a sećate se svoje lozinke, pređite na odeljak „myProfile“ u padajućem meniju odmah ispod vašeg korisničkog imena i promenite adresu e-pošte. Ako se ne sećate lozinke i nemate pristup staroj adresi e-pošte, moraćete ponovo da se registrujete kao član platforme myOpel.

Da li su moji podaci bezbedni?

Da, mi veoma ozbiljno shvatamo privatnost podataka. Detaljne informacije o obradi vaših podataka potražite u našem pravilniku o privatnosti.
 

Kuda se moji podaci šalju i gde će se čuvati?

Vaši podaci će biti bezbedni i obrađivaće se kao poverljivi. Detaljne informacije o obradi vaših podataka potražite u našem pravilniku o privatnosti.
 

Šta je saglasnost za marketing?

U osnovi, saglasnost za marketing nam omogućava bolje usluge i ponude. Što više znamo o vama, moći ćemo bolje da se pobrinemo za vaš automobil.
 

Kako da onemogućim komunikaciju?

Marketinšku komunikaciju možete onemogućiti u svakom trenutku ako izmenite željene postavke za komunikaciju u odeljku „myProfile“, koji se nalazi u padajućem meniju odmah ispod vašeg korisničkog imena, i poništite potvrdu relevantne opcije.

 

Kako da promenim podatke u svom profilu?

Pređite na odeljak „myProfile“, koji se nalazi u padajućem meniju odmah ispod vašeg korisničkog imena, i videćete prikazane aktuelne podatke. Ažurirajte podatke, a zatim izaberite „Sačuvaj“ da biste ih sačuvali u profilu.

Kako mogu da stupim u kontakt sa vama?

Opel Southeast Europe Kft.
Prestavništvo Beograd, Srbija
E-mail: cac@opel.com


 

Gde mogu da pronađem najbližeg Opel dilera?

Ako još niste izabrali preferiranog dilera, pratite podsetnik na stranici „Pregled“ ili kliknite na odeljak „myDealer“ u meniju najvišeg nivoa vašeg myOpel naloga. To će vam omogućiti da pretražujete dilere po imenima, gradovima ili vašoj lokaciji.